Το Messenger πολύ σύντομα θα ενωθεί ξανά με το Facebook app. Ακριβώς αυτό αναφέρει ένα blog post που προσπαθεί, όπως σημειώνει το theverge να διαβεβαιώσει τους χρήστες ότι το Facebook δεν πεθαίνει.

Το Facebook και το Messenger είχαν αρχικά χωρίσει το 2014, με τον CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg να τονίζει τότε ότι κάτι τέτοιο θα επιτρέψει μια καλύτερη εμπειρία για όλους τους χρήστες. Το Facebook πραγματοποιεί αυτή την αλλαγή σε μια προσπάθεια να μπορέσει να ανταγωνιστεί καλύτερα το TikTok το οποίο έχει ενσωματωμένες επιλογές αποστολής μηνύματος.

Τέλος οι ενοχλητικές (overlay) διαφημίσεις στο Youtube

Στην ανακοίνωσή του το Facebook επιβεβαίωσε ότι πλέον έχει περισσότερους χρήστες από όσο ποτέ άλλοτε και πως σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει το γεγονός ότι πεθαίνει. Αντίθετα με τις πληροφορίες, το Facebook έχει αυτή τη στιγμή 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες την ημέρα, χωρίς βέβαια να διευκρινίζεται πόσοι από αυτοί ποστάρουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.