Η OnePlus ανακοίνωσε ένα λευκό OnePlus 10 Pro για την Κίνα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η εταιρεία προσφέρει μια λευκή παραλλαγή σε smartphone από το OnePlus 6 του 2018.

Ένα στέλεχος της εταιρείας χρησιμοποίησε επίσης την κυκλοφορία για να εξηγήσει γιατί δεν βλέπουμε πολύ συχνά λευκά smartphone. Ο πρόεδρος της σειράς προϊόντων της OnePlus, Liu Fengshuo, σημείωσε στο Weibo ότι υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους τα λευκά smartphone είναι σπάνια στις μέρες μας.

Πρώτον, η διαδικασία του λευκού είναι πιο δύσκολη και δοκιμάζει το επίπεδο CMF [χρώμα, υλικό, φινίρισμα – επεξεργασία] ενός κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων. Εάν υπάρχει μια μικρή απόκλιση στη δεξιοτεχνία, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό και η υφή δεν θα είναι τόσο καλή.

Ο δεύτερος λόγος που επικαλείται το στέλεχος είναι ότι το ποσοστό απόδοσης είναι χαμηλό και το κόστος υψηλό σε σύγκριση με άλλες επιλογές χρωμάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο Fengshuo είπε ότι χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες δοκιμών με πάνω από 100 εφέ να δοκιμάζονται για να βρεθεί το καλύτερο λευκό εφέ.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της OnePlus, που δημοσίευσε και διάφορες εικόνες, ισχυρίστηκε ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα ήταν πιο εμφανή στα λευκά χρώματα. Επίσης, τόνισε πως η εταιρεία ξεπέρασε πολλές προκλήσεις με το λευκό OnePlus 10 Pro, καθώς και το θέμα της αλλαγής χρώματος όταν κοιτάζεις το τηλέφωνο από διαφορετικές γωνίες.

White Λευκό OnePlus 10 Pro Panda Edition

Το λευκό OnePlus 10 Pro είναι διαθέσιμο με 512GB αποθηκευτικού χώρου και πωλείται στα 5.799 yuan ή κάπου στα 808 ευρώ. Γνωρίζουμε ότι το OnePlus 10 Pro θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές τις επόμενες εβδομάδες, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτή η έκδοση θα βγει εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.