Ίσως να μην χρειαστεί να περιμένετε πολύ περισσότερο για να πάρετε στα χέρια σας την πρώτη ναυαρχίδα της χρονιάς της OnePlus — το OnePlus 10 Pro. Το τηλέφωνο είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα αυτή τη στιγμή, αλλά μια νέα διαρροή μπορεί να μας έδωσε την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με τον tipster Yogesh Brar και το 91Mobiles, το 10 Pro θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην Ινδία τον επόμενο μήνα, συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου ή στις 16 Μαρτίου. Η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του κατά την παρουσίαση του Nord CE 2 στις 17 Φεβρουαρίου.

Είναι πολύ πιθανό αυτό το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας στα μέσα Μαρτίου για το OnePlus 10 Pro να αφορά επίσης άλλες αγορές όπως η Ευρώπη και οι ΗΠΑ. Επιπλέον, η διαρροή υποδηλώνει ότι το 10 Pro θα κυκλοφορήσει στην Ινδία περίπου την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.