Στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ο χρήστης μπορεί να προμηθευτεί καρτοκινητό Frog το οποίο προσφέρει απεριόριστα δεδομένα για έναν ολόκληρο χρόνο και 120 λεπτά ομιλίας κάθε μήνα. Η τιμή του πακέτου είναι στα 120 ευρώ, ωστόσο το ακόμη καλύτερο είναι ότι τα δίνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις, δηλαδή δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτες ανανέωσης κάθε μήνα.

Η Cosmote ανατρέπει τα πάντα στα προγράμματα κινητής απεριόριστων GB

Από το πακέτο παίρνεις 60 λεπτά κάθε μήνα, ενώ από την εφαρμογή σαν προσφορά παίρνεις άλλα 60 λεπτά ομιλίας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πακέτο με το οποίο βάζεις τέλος στις κάρτες ανανέωσης, καθώς τα χρήματα τα δίνεις μια φορά με την αγορά του. Η καρτοκινητή της FROG είναι της Cosmote, άρα όπου έχει σήμα η Cosmote έχει και η Frog.

Θα χρειαστείς να έχεις σε φυσική μορφή την ταυτότητά σου και να μεταβείς σε ένα κατάστημα FROG, προσοχή κατάστημα FROG σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Άμα δεν μένεις σε μια από αυτές τις πόλεις μπορείς να στείλεις κάποιον συγγενή ή φίλο να στο πάρει αν και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα δεχθεί κάποιος ταυτοποίηση στα δικά του στοιχεία, εκτός και αν σε εμπιστεύεται. Έφεραν λίγα πακέτα οπότε αν τη θέλεις τη προσφορά τρέξε.

Αθήνα (Ομόνοια)
Τηλέφωνο: 21 0322 7923
Διεύθυνση: Σταδίου 51, Αθήνα 105 59

Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους)
Τηλέφωνο: 2310 287577
Διεύθυνση: Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23, Θεσσαλονίκη 546 31

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και στην Αθήνα μαλακές είμαστε. Πας στο κατάστημα, οι κοπέλες εκεί την μια φορά σου λένε δεν δουλεύει το τάμπλετ, την άλλη προσπαθούν να σε περάσουν στο σύστημα και μετά από μισή ώρα σου λένε φύγε γιατί τώρα δεν δουλεύει και γενικά το σέρβις είναι απαράδεκτο .

  1. Εγώ πάντως πήγα στις 24 μαϊου στην Ομόνοια και μου είπε; ότι δεν υπηρξε τέτοια προσφορά . Το έχει ενεργοποιήσει κανένα από εσάς?

  2. Τέτοια προσφορά δεν υπήρξε ποτέ. Είναι παπαρ@@ες αυτού του site για να μπαίνουν να διαβάζουν ο κόσμος και αυτοί να φαίνεται ότι έχουν επισκεψιμότητα.

  3. Καταρχήν απόντος προσφορές που έχει η frog στο site της όλα τα πακέτα είναι scroll only. Αν θες να κατεβάσεις κάτι ή να κάνεις streaming δεν είναι, όποτε τσάμπα τα λεφτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.