Η Cosmote όπως σας είχε ενημερώσει το techmaniacs.gr αποφάσισε να προβεί στο τέλος των extra SIM και η πληροφορία ήταν πως θα ανακοινώσει τον ερχόμενο Ιούνιο τι θα συμβεί με τα Gigamax Unlimited και τις extra SIM. Εν ολίγοις αν πρέπει να περιγράψουμε τις αλλαγές σε μια γραμμή, μια κάρτα SIM θα κοστίζει 25 ολόκληρα ευρώ κάθε μήνα. Επειδή όμως οι αλλαγές είναι πολλές σε καλούμε να διαβάσεις προσεκτικά από κάτω την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Καλοκαιρινή προσφορά παρόχου στην Ελλάδα δίνει 1Gbps στο σπίτι με μόλις 24 ευρώ

Το μόνο θετικό ότι δεν επηρεάζονται συνδέσεις και κάρτες SIM που είχαν εκδοθεί μέχρι τώρα.

Ανακοινώνεται ότι από 22/07/2024 επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις στην ενεργοποίηση της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συνδέσεων (Data Sharing), με την οποία οι συνδρομητές συμβολαίου μπορούν να μοιράζονται το διαθέσιμο δωρεάν όγκο δεδομένων μιας σύνδεσης φωνής ή μίας σύνδεσης COSMOTE Mobile Internet (εφεξής «Κύρια Σύνδεση») με μία (1) έως τέσσερις (4) κατ’ ανώτατο όριο, συνδέσεις COSMOTE Mobile Internet Extra SIM (εφεξής «Extra SIM»).

Α. Οι συνδέσεις «Extra SIM» μπορούν να ενεργοποιηθούν σε συνδυασμό μόνο με μία «Κύρια Σύνδεση» ενταγμένη σε πρόγραμμα με ενσωματωμένη χρήση δεδομένων, εξαιρουμένων των προγραμμάτων Καρτοκινητής, ΚαρτοΣυμβολαίου, Business Cost Control, ΙοΤ, COSMOTE Mobile Basic-Platinum-60 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ-ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 15 ΠΑΛ, COSMOTE ΒΑΣΙΚΟ 1-ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1, Internet On The Go Basic-200MB-300MB-5GB-Student, COSMOTE Mobile Internet 100MB ΠΑΛ-500MB ΠΑΛ-1GB ΠΑΛ2GB ΠΑΛ-3GB ΠΑΛ-10GB ΠΑΛ-20GB ΠΑΛ-25 HU-Unlimited, COSMOTE Mobile i-Data 500MB-5GB, COSMOTE Mobile Internet Any Way 2GB ΠΑΛ-5GB, Whats Up Student Mobile Internet 4GB-10GB-30GBευρυ  where 4GB-10GB-20GB,COSMOTE Mobile Internet Speed Booster 40GB.

Β. Οι συνδρομητές, ανάλογα με τα ενσωματωμένα δεδομένα της Κύριας Σύνδεσης μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών (3) διαφορετικών τύπων «EXTRA SIM» ως ακολούθως:

1. COSMOTE Mobile Internet EXTRA SIM Basic (μετονομασία της υπάρχουσας COSMOTE Mobile Internet Extra SIM, εφεξής «EXTRA SIM Basic»)

Η EXTRA SIM Basic εφεξής μπορεί να συνδυαστεί μόνο με «Κύρια Σύνδεση» ενταγμένη σε πρόγραμμα με ενσωματωμένη χρήση δεδομένων εκτός των προγραμμάτων με απεριόριστη χρήση δεδομένων.  Υφιστάμενες Κύριες Συνδέσεις με απεριόριστο όγκο δεδομένων, με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα Data Sharing με EXTRA SIM Basic πριν την ως άνω ημερομηνία (22/7/24), δεν επηρεάζονται ως προς την κατανάλωση δεδομένων. Διευκρινίζεται ότι από την ως άνω ημερομηνία τo μηνιαίο πάγιο της «EXTRA SIM Basic», αυξάνεται από 3€ σε 5€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

2. COSMOTE Mobile Internet EXTRA SIM Unlimited Standard (εφεξής «EXTRA SIM Standard»)

Η EXTRA SIM Standard μπορεί να συνδυαστεί μόνο με «Κύρια Σύνδεση» η οποία είναι ενταγμένη σε πρόγραμμα με απεριόριστο όγκο δεδομένων. Από την «EXTRA SIM Standard», μπορούν να καταναλωθούν κατ’ ανώτατο όριο 20GB ανά κύκλο τιμολόγησης της «Κύριας Σύνδεσης», εντός Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά την κατανάλωση των 20GB δεν είναι δυνατή η χρήση δεδομένων από την «EXTRA SIM Standard» για τον τρέχοντα κύκλο τιμολόγησης (εφεξής Service Cut-off). Το μηνιαίο πάγιο της «EXTRA SIM Standard» ανέρχεται σε 5€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

3. COSMOTE Mobile Internet EXTRA SIM Unlimited Advanced (εφεξής «EXTRA SIM Advanced»)

Η «EXTRA SIM Advanced» μπορεί να συνδυαστεί μόνο με «Κύρια Σύνδεση» η οποία είναι ενταγμένη σε πρόγραμμα με απεριόριστο όγκο δεδομένων. Η «EXTRA SIM Advanced» μπορεί να καταναλώσει δεδομένα της «Κύριας Σύνδεσης» χωρίς περιορισμό εντός Ελλάδος ενώ για χρήση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύει το εκάστοτε όριο στα ΜΒ για δωρεάν κατανάλωση εντός ΕΕ (πολιτική ορθής χρήσης περιαγωγής – FUP).

Το μηνιαίο πάγιο της «EXTRA SIM Advanced» ανέρχεται σε 25€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%). Οι συνδρομητές με «Κύρια Σύνδεση» με απεριόριστο όγκο δεδομένων μπορούν να ενεργοποιήσουν έως τέσσερις (4) EXTRA SIM Standard ή Advanced. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει συνδέσεις «EXTRA SIM», σε περίπτωση που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν επιπλέον «EXTRA SIM» στην Σύνδεσή τους (έως 4 συνολικά ), θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τους νέους τύπους «ΕXTRA SIM», ανάλογα και με το πρόγραμμα της «Κύριας Σύνδεσης» που διαθέτουν.

Οποιαδήποτε από τις παρακάτω υπηρεσίες είναι ενεργοποιημένη στην «Κύρια Σύνδεση» θα ενεργοποιείται αυτόματα και στην «ΕΧΤRA SIM».
• Περιαγωγή
• Υπηρεσία Cost Control
• Travel Pass
• Cosmote My Internet
• Myinternet – Limited Access
• Split Bill

Από τις ανωτέρω υπηρεσίες, όσες είναι ενεργοποιημένες στην «Κύρια Σύνδεση» των υφιστάμενων συνδρομητών, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα μέχρι την ως άνω ημερομηνία και στις «EXTRA SIM» που είναι συνδεδεμένες με αυτή. Οποιαδήποτε από τις παρακάτω υπηρεσίες μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόνομα είτε από την Κύρια Σύνδεση είτε από την «EXTRA SIM» εκτός των ενεργοποιήσεων των πακέτων GB οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο από την «EXTRA SIM Basic».
• Cosmote Mobile Security
• Επιλογή Ανώτατου Ορίου Χρήσης (Bill Shock Limit)
• Roaming Data Limit
• Giga Now Month 4gb
• Giga Now Day Unlimited
• Giga Now Week Unlimited
• Προσφορά Ηλεκτρονικής Πληρωμής (3GB 7 Μέρες)

Γ. Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση της μεταφοράς δεδομένων (Data Sharing) μεταξύ μίας σύνδεσης φωνής και μίας σύνδεσης Mobile Internet.

Αναλυτικά οι νέοι όροι μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συνδέσεων (Data Sharing) θα αναφέρονται από 22/07/2024 στην ιστοσελίδα https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/symbaseis_kinhth.html με ισχύ από την ως άνω ημερομηνία.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με συνδέσεις «EXTRA SIM» έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες, από τη θέση σε ισχύ των άνω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης. Για τους συνδρομητές με σύμβαση ορισμένου χρόνου εξακολουθούν να ισχύουν οι υποχρεώσεις τους για την καταβολή τυχόν υπολοίπου σχετικά με επιδότηση συσκευής ή τερματικού εξοπλισμού που δεν έχει αποσβεστεί μέχρι την στιγμή της καταγγελίας, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασής τους.

Περισσότερες πληροφορίες στην Εξυπηρέτηση Πελάτων της COSMOTE καλώντας 13888 για οικιακούς πελάτες (ατελώς από Σταθερό COSMOTE και από κινητό COSMOTE δωρεάν για τα 4 πρώτα λεπτά της κλήσης και στη συνέχεια χρέωση 0,21€ / κλήση) και 13818 για εταιρικούς πελάτες (ατελώς από Σταθερό COSMOTE και εταιρικό κινητό COSMOTE) ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να καταλάβω , Το συμβόλαιο μου λήγει σε δύο μήνες με τρεις έξτρα sim που πλήρωνα μέχρι τώρα 3 € τιν μια Θα πάνε 5 € αλλά θα μείνουν πάλι με απεριόριστο internet ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.