Αν βρίσκεσαι στα Windows 10, τότε η ενσωματωμένη και δωρεάν λύση antivirus των Windows, Microsoft Defender είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η AV’TEST, το οποίο ανταποκρίθηκε καλύτερα σε όλα τα σενάρια δοκιμών.

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2021 αξιολογήσαμε 20 προϊόντα ασφαλείας για οικιακούς χρήστες χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους. Χρησιμοποιούσαμε πάντα την πιο πρόσφατη δημόσια διαθέσιμη έκδοση όλων των προϊόντων για τις δοκιμές. Είχαν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή και να στέλνουν queries στις υπηρεσίες τους στο cloud.  Επικεντρωθήκαμε σε ρεαλιστικά σενάρια δοκιμών και δοκιμάσαμε τα προϊόντα απέναντι σε πραγματικές απειλές. Τα προϊόντα έπρεπε να επιδείξουν τις δυνατότητές τους χρησιμοποιώντας όλα τα επίπεδα προστασίας.

Στη πραγματικότητα, η AV Test του δίνει βαθμολογία 18, τη μεγαλύτερη. Με λίγα λόγια, έχει την υψηλότερη βαθμολογία 6 βαθμών στις κατηγορίες Performance, Usability και Protection. Βέβαια, και άλλα apps πηραν πλήρη βαθμολογία, όπως τα Bitdefender, Kaspersky, McAfee, Avira, Norton και Eset.

Πως κατεβάζουμε το viral παιχνίδι Wordle για να μην χρειαστεί να πληρώσεις ποτέ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.