Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants, Ross Young, έχει περισσότερες πληροφορίες για το iPhone SE+ 5G. Η παραγωγή των οθονών για το νέο μοντέλο ξεκινά αυτόν τον μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι η Apple μπορεί να αποκαλύψει το SE+ στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου και θα μπορεί να ξεκινήσει την αποστολή παραγγελιών την ίδια περίοδο.

Το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί παλιό design, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα διαρροές. Υπάρχει κάποια αβεβαιότητα ως προς το αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την ίδια οθόνη LCD 4.7″ με το κουμπί Touch ID στο μπροστινό μέρος. Ένα πράγμα είναι σαφές όμως, το επίκεντρο αυτής της έκδοσης θα είναι η συνδεσιμότητα 5G.

Το μοντέλο SE 2020 χρησιμοποιεί το chipset A13 και διέθετε 4G μόντεμ, όπως και τα iPhone 12. Το νέο iPhone SE+ 5G θα έχει νεότερο chipset και μόντεμ – φήμες πριν από λίγους μήνες υποστήριζαν ότι θα χρησιμοποιεί τον A15 και μόντεμ Snapdragon X60, όπως τα iPhone 13.

Το SE+ 5G υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο iPad Air, το οποίο πιθανότατα θα τροφοδοτείται από το ίδιο chipset A15.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.