Έχουν κυκλοφορήσει πολλές αναφορές για ένα iPhone SE 3, διάδοχο του iPhone SE (2020). Το τηλέφωνο αναμένεται να είναι το τελευταίο smartphone της Apple με οθόνη LCD και να έχει υποστήριξη 5G. Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι η κυκλοφορία του iPhone SE 3 αναβλήθηκε. Ωστόσο, ένα νέο μοντέλο που ονομάζεται iPhone SE Plus θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Η σειρά iPhone SE είναι μια σειρά προσιτών smartphones της Apple με μικρή οθόνη που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016. Το δεύτερο τηλέφωνο της σειράς κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι και ο διάδοχος του αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2021, κάτι που όμως δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με τον Ross Young (@DSCCRoss), τα τελευταία στοιχεία σχετικά με τη σειρά iPhone SE λένε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα iPhone SE Plus το 2022. Αυτό το τηλέφωνο θα έχει οθόνη LCD 4.7 ιντσών, όπως το iPhone SE 2020, η οποία στην πραγματικότητα είναι η ίδια με αυτή του iPhone 8. Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει 5G.

Ο Young προσθέτει ότι η κυκλοφορία του iPhone SE 3 που θα έπρεπε να έχει οθόνη LCD μεταξύ 5.7 και 6.1 ιντσών έχει αναβληθεί για το 2024. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας δείχνει ότι η Apple τηρεί έναν κύκλο 2 ετών για τη σειρά iPhone SE. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε γιατί η Apple άλλαξε τα σχέδια της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.