Η αλήθεια είναι πως οι διαφημίσεις #BestPhoneForever έχουν αρκετή έμπνευση και δείχνουν την φιλία μεταξύ Pixel και iPhone. Δείχνουν πάντα, όπως είναι φυσικό, τα χαρακτηριστικά που έχουν τα Pixels, τα οποία λείπουν από το iOS. Η τελευταία διαφήμιση της εταιρίας είναι σε αυτό το στυλ, όπως είναι λογικό. Σε αυτήν θα δούμε το Pixel να πηγαίνει στο σπίτι του iPhone για να γνωρίσει τους γονείς του iPhone, τον Mr “i” και την Ms “i”. Ο πατέρας του iPhone είναι φυσικά το πρώτο iPhone του 2007, που εμφανίζεται φορώντας γραβάτα. Η μητέρα του είναι κάποιο παλιότερο iPhone, που όμως φοράει λεοπάρ φόρεμα, στην μορφή μιας θήκης.

Στο βίντεο βλέπουμε τις δυνατότητες αφαίρεσης θορύβου στα βίντεο που τραβάει το Pixel, όσο δυνατός ή πολύπλοκος και αν είναι. Παράλληλα μας θυμίζει πως τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro είναι τα μόνα τηλέφωνα με τον Audio Magic Eraser. Στην περιγραφή του βίντεο, διαβάζουμε:

“Το Magic Audio Eraser των Pixel βοηθά να φέρει ηρεμία και γαλήνη στο οικογενειακό δείπνο του iPhone. Η Audio Magic Eraser χρησιμοποιεί το Google AI για να μειώσει τους ήχους που αποσπούν την προσοχή με μερικά αγγίγματα, ώστε να μπορείτε να ακούτε αυτούς που θέλετε.”

Android Auto 12: Επιτέλους διαθέσιμο με βελτιώσεις και νέες λειτουργίες

Το νέο βίντεο με τίτλο “Family Dynamics” είναι το 18ο βίντεο της σειράς #BestPhones. Η σειρά ξεκίνησε πριν από 11 μήνες και τα σχόλια είναι παραπάνω από θετικά κάτω από το βίντεο. Η αλήθεια είναι πως αυτά τα βίντεο είναι εμπνευσμένα και έχουν πλάκα να τα βλέπουμε. Μακάρι η σειρά να συνεχίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.