Επιτέλους κυκλοφορεί το Android Auto 12, που διορθώνει πολλά bugs, βελτιώνει την εμπειρία και φέρνει νέα χαρακτηριστικά. Πλέον η εφαρμογή είναι πιο σταθερή και βελτιώνει την συνολική εμπειρία των χρηστών.

Η νέα έκδοση φέρνει σημαντικές αλλαγές στην σταθερότητα του συστήματος, κάτι που το είχαμε ανάγκη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που εφαρμογές έκλειναν κατά την διάρκεια της χρήσης τους, αλλά είχαμε και πολλά προβλήματα με τον ήχο στις κλήσεις. Στην θεωρία όλα αυτά έχουν διορθωθεί και μόλις περάσαμε την νέα εφαρμογή το κινητό μας. Ανυπομονούμε να την δοκιμάσουμε.

Τι νέο φέρνει όμως το Android Auto 12;

Material You σχεδιασμός

Η Google φέρνει στο Android Auto τον σχεδιασμό Material You, αλλάζοντας την εφαρμογή στο κινητό. Η εμφάνιση του Android Auto δεν αλλάζει ιδιαίτερα, διατηρώντας το Coolwalk design που ξέρουμε. Όμως, η αλλαγή στην εφαρμογή του κινητού, προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Android Auto και ηλεκτρικά οχήματα

Το Android Auto φέρνει μια νέα λειτουργία που θα εκτιμήσουν οι χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων. Το Get EV Functions for Maps, δείχνει στους χάρτες της Google διαδρομές χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, σταθμούς φόρτισης και άλλα, που θα βελτιώσουν τόσο την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος, αλλά και την εμπειρία του χρήστη.

Ειδοποιήσεις

Πλέον μπορείτε να κλείσετε ειδοποιήσεις που σας αποσπούν την προσοχή όταν οδηγείται. Όσοι έχετε Android Auto, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεκάδες ειδοποιήσεις από ομαδικές συνομιλίες, σταματούν την μουσική και κρύβουν μέρος της οθόνης. Τώρα θα μπορείτε να επιλέγετε αν θέλετε να εμφανίζονται.

Ο CEO της Google λέει πως δεν έχει λύση για τις λάθος απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης

Διαθεσιμότητα και κυκλοφορία

Η νέα έκδοση του Android Auto έχει ήδη ανέβει στο Play Store για τις πρώτες συσκευές. Αν δεν σας έχει διαθέσιμη την αναβάθμιση, θα την δείτε τις επόμενες ημέρες. Αν είστε πιο βιαστηκοί μπορείτε να κατεβάσετε το APΚ από το APK Pure.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.