Η αλήθεια είναι ότι τα AirPods προσέλκυσαν το έντονο ενδιαφέρον των χρηστών, όταν είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στην αγορά και συνέχισαν να είναι δημοφιλή με κάθε επόμενη γενιά. Ο Kusutami, ένας συλλέκτης σπάνιων Apple προϊόντων μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες στο Twitter φωτογραφίες από την έγχρωμη πρώτη γενιά των AirPods και ένα μωβ iPhone 7.

To prototype που έδειξε ο Kutusami είναι χρώματος ροζ ωστόσο αναφέρει και πλήθος άλλων χρωματικών εκδόσεων όπως ProductRED, καφέ, μαύρο, κ.α. Η Apple ήθελε τα AirPods να ταιριάζουν με το μωβ iPhone 7 το οποίο έφθασε τόσο κοντά στο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Η πρώτη γενιά των AirPods έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά το 2016 και παρήχθη μέχρι το 2019, μέχρι την άφιξη της δεύτερης γενιάς. Δυο χρόνια μετά, το 2021, η τρίτη γενιά των AirPods κατέφθασε. Μέχρι σήμερα, όλα τα AirPods, εκτός από τα AirPods Max, είναι διαθέσιμα μόνο σε άσπρο χρώμα, ταυτόσημο του brand της Apple.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.