Τα iPhone 15 αναμένεται να φέρουν αρκετές αναβαθμίσεις, σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι για μία ακόμα φορά τα βλέμματα θα τραβήξει, μεταξύ άλλων, ένα χαρακτηριστικό που ο ανταγωνισμός έχει εδώ και χρόνια, αλλά η Apple υιοθετεί το 2023.

Ξέραμε εδώ και καιρό ότι το 15 Pro Max, και ενδεχομένως το απλό Pro, θα έχει τα μικρότερα bezels που έχουμε δει σε smartphone του Αμερικάνου τεχνολογικού κολοσσού. Επίσης, κάποιες πηγές θέλουν το 15 Pro Max να έχει τα λεπτότερα bezels που υπήρξαν ποτέ σε smartphone.

Τα bezels του iPhone 14 Pro Max έχουν πάχος 2.17 χιλιοστά και το Xiaomi 13 έχει bezels με πάχος μόλις 1.81 χιλιοστά. Σύμφωνα με πηγές, το iPhone 15 Pro Max θα έχει λεπτότερα bezels και από το Xiaomi 13.

Επιπλέον, φωτογραφίες από προστατευτικό οθόνης για το 15 Pro Max δείχνουν ότι τα bezels είναι όντως αισθητά λεπτά σε σχέση με το μέγεθος της συσκευής. Όμως, παραμένει να επιβεβαιωθούν οι διαστάσεις της για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά πόσο λεπτά είναι τα bezels.

Τέλος, ο γνωστός leaker Ice Universe, που ξαφνικά στράφηκε εναντίον της Samsung και υποστηρίζει σθεναρά την Apple, δημοσίευσε ένα render μαζί με τη φωτογραφία του προστατευτικού της οθόνης και χαρακτηρίζει το iPhone 15 Pro Max ως “super flagship”. Υπερβάλει λίγο… ειδικά από τη στιγμή που περιμένουμε το 15 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.