Κάποια iPhone 14 Pro Max εμφανίζουν οριζόντιες πράσινες γραμμές στις οθόνες τους, σύμφωνα με αναφορές από πολλούς χρήστες. Η Apple είχε αναγνωρίσει το πρόβλημα και έψαχνε να βρει λύση.

Πέρα από τις υποθέσεις των χρηστών, μέχρι κάποια στιγμή, δεν υπήρχε καμία επίσημη δήλωση για το εάν πρόκειται για πρόβλημα στο hardware ή είναι σφάλμα στο λογισμικό των δύο μοντέλων. Ωστόσο, η εταιρεία ξεκαθάρισε το θέμα, εσωτερικά.

Το MacRumors είχε αναφέρει ότι έχει στα χέρια του ένα εσωτερικό σημείωμα που λέει ότι η εταιρεία έχει λάβει γνώση του προβλήματος και ετοιμάζει ένα software update που θα κυκλοφορήσει σύντομα και λύνει το πρόβλημα.

Αυτό αποκάλυψε ότι το πρόβλημα είναι σε επίπεδο λογισμικού και όχι hardware. Επιπλέον, το σημείωμα ξεκαθαρίζει ότι το σφάλμα παρουσιάζεται μόνο όταν κάποιος ενεργοποιήσει το iPhone 14 Pro Max ή το ξεκλειδώσει.

Τελικά η εταιρεία έχει έτοιμο το iOS 16.3 που περιλαμβάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες διορθώσεις σφαλμάτων και προσθήκες χαρακτηριστικών, όπως η χρήση φυσικού κλειδιού ασφαλείας ως 2FA για το Apple ID και η παγκόσμια διάθεση του Advanced Data Protection για ευρεία κρυπτογράφηση του iCloud.

Επιπλέον, το update περιέχει την υποστήριξη του δεύτερης γενιάς HomePod, το νέο Unity wallpaper για τον εορτασμό του Black History Month, και φυσικά το fix για τις οριζόντιες πράσινες γραμμές στο iPhone 14 Pro Max.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.