Το iPhone 14 Pro θα έχει πιο λεπτά bezels περιμετρικά, σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά Apple smartphones. Αυτό αποδεικνύεται από μια εικόνα CAD renders του δείχνει το επερχόμενο τηλέφωνο διπλά στο iPhone 13 Pro.

Η διαφορά δεν είναι τεράστια, αλλά σε συνδυασμό με τη μετάβαση από το notch στο διπλό punch hole για το Face ID, το 14 Pro μοιάζει να έχει αποτελεσματικά μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο στην οθόνη.

Αυτά τα σχέδια CAD δεν είναι τα πρώτα που έχουμε δει, αφού έχουν ήδη κυκλοφορήσει αντίστοιχα για όλα τα μοντέλα και αποκάλυψαν σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις των iPhone 14, 14 Pro, 14 Max, και 14 Pro Max.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo λέει ότι τα iPhone 14 θα έχουν κάμερες selfie με αυτόματη εστίαση, ενώ το punch hole θα είναι μόνο για τα Pro. Όμως, δεν θα έχοτν Touch ID, ούτε περισκοπική κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.