Ο leaker ShrimpApplePro, που δημοσιεύει από τον λογαριασμό @VNchocoTaco και ήταν ο πρώτος που διέρρευσε το iPhone 14 Pro και τη νέα μπροστινή σχεδίαση του Pro Max, επιστρέφει τώρα με λεπτομερή σχηματικές απεικονίσεις του iPhone 14 Pro Max.

Το iPhone 14 Pro Max αναμένεται να έχει διπλό punch hole αντί για notch και σύμφωνα με τη διαρροή, το pill-shaped κομμάτι θα έχει πλάτος 7.15 χιλιοστά και το κλασικό punch hole δίπλα θα έχει διάμετρο 5.59 χιλιοστά.

Οι συνοδευτικές εικόνες υποδηλώνουν ότι θα υπάρχει επίσης ένα κενό μεταξύ των δύο punch hole. Για λόγους σύγκρισης, το notch στο iPhone 13 Pro Max έχει συνολικό πλάτος 26,83 χιλιοστά. Δεν ξέρουμε πόσο είναι το κενό μεταξύ των punch hole, αλλά δύσκολα ξεπερνάει τα 14.09 χιλιοστά.

Επιπλέον, το iPhone 14 Pro Max φέρεται να έχει μικρότερα bezels στα 1.95 χιλιοστά, σε σύγκριση με τα bezels του 13 Pro Max που είναι 2.42 χιλιοστά, τα οποία θα αυξήσουν την αναλογία οθόνης προς σώμα.

Το ίδιο το τηλέφωνο αναμένεται να έχει ύψος 160.71 χιλιοστά, πλάτος 78.53 χιλιοστά – με το πλευρικό κουμπί, και πάχος 12.16 χιλιοστά – μαζί με τις κάμερες. Αυτή η αύξηση πάχους οφείλεται στο module που από 3.60 χιλιοστά σε 4.18 χιλιοστά.

Φαίνεται ότι το module είναι παχύτερο λόγω του νέου κύριου αισθητήρα 48MP που θα αντικαταστήσει την κάμερα των 12MP. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε πει ότι η κάμερα θα ήταν 25 έως 35 τοις εκατό μεγαλύτερη από την κάμερα των 12MP και το ύψος του φακού 7P της θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 5 έως 10 τοις εκατό.

Σύμφωνα με νέα διαρροή από έναν λογαριασμό στο Weibo που ονομάζεται Fishing 8, ο οποίος δεν έχει καθιερωμένο ιστορικό, θα είναι ένας αισθητήρας 1/1.3 ιντσών με μικρότερα pixel 1.22μm. Το iPhone 13 Pro Max διαθέτει έναν μικρότερο κύριο αισθητήρα 1/1.65 ιντσών με μεγαλύτερα pixel 1.9μm.

Η Apple πέρυσι μείωσε το μέγεθος του notch συνδυάζοντας το flood illuminator και το dot protector σε μια ενιαία μονάδα και μετακινώντας το ηχείο του ακουστικού στο επάνω πλαίσιο. Φέτος, η εταιρεία ενδέχεται να μειώσει το ύψος του ηχείου του ακουστικού από 1.52 χιλιοστά σε 0.57 χιλιοστά.

Το iPhone 14 Pro Max αναμένεται να διατηρήσει το μέγεθος οθόνης 6.7 ιντσών του προκατόχου του και το iPhone 14 Pro θα έχει οθόνη 6.1 ιντσών. Και τα δύο μοντέλα πιθανότατα θα τροφοδοτούνται από ένα νέο 4nm chip, το A16 Pro, το οποίο πιθανώς θα τα έκανε πολύ πιο γρήγορα από τους προκατόχους τους.

Τα κανονικά μοντέλα δεν αναμένεται να αλλάξουν πάρα πολύ. Ένα πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε όμως είναι ότι το iPhone 13 mini θα αντικατασταθεί από το iPhone 14 Max των 6.7 ιντσών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.