Η Apple παρουσίασε τα iPhone 13, είδαμε ότι όντως είναι πιο βαριά και έχουν μεγαλύτερο πάχος από τα iPhone 12, και ξέρουμε ότι αυτές οι διαφορές οφείλονται κυρίως στις μεγαλύτερες μπαταρίες. Όμως πόσο καλύτερη αυτονομία έχουν τα νέα smartphones της εταιρείας;

Στη νέα σειρά έχουμε νέες low-power οθόνες, πιο αποδοτικό επεξεργαστή (A15 Bionic), μεγαλύτερες μπαταρίες, ενεργειακά αποδοτικά κομμάτια, και όλα αυτά προσφέρουν δραματική βελτίωση στην αυτονομία, ειδικά όταν μιλάμε για το streaming βίντεο.

Σύμφωνα με τα νούμερα που έχει δώσει η Apple, το iPhone 13 mini μπορεί να παίζει βίντεο για 13 ώρες, ενώ ο προκάτοχος του φτάνει μέχρι τις 10 ώρες. Όσο προχωράμε στα μεγαλύτερα μοντέλα η διαφορά μεγαλώνει και για τα Pro Max μοντέλα φτάνει τις 13 ώρες (12 ώρες για το 12 και 25 ώρες για το 13).

Στο βασικό και το Pro η διαφορά είναι στις 8 και 9 ώρες. Το βασικό 12 παίζει βίντεο για 11 ώρες και το 13 για 19 ώρες, από την άλλη το 12 Pro παίζει βίντεο για 11 ώρες και το 13 Pro για 20 ώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.