Με το iOS 18 η Apple θα φέρει την καταγραφή κλήσεων των χρηστών, ώστε να μπορεί ο χρήστης να τις μετατρέπει σε κείμενο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Notes. Στην συνέχεια, με την χρήση του Apple Intelligence, η συζήτηση θα γίνεται περίληψη, ώστε να έχετε όλες τις βασικές πληροφορίες όλων όσων συζητήσατεvc.

Βέβαια, η μετατροπή της κλήσης σε κείμενο, θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες γλώσσες, όπως τα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Γερμανικά, τα Γαλλικά, τα Ιαπωνικά, τα Κινέζικα και τα Πορτογαλικά. Τα ελληνικά δεν τα βλέπουμε να είναι σύντομα στις υποστηριζόμενες γλώσσες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

iOS 18 καταγραφή κλήσεων

Η εφαρμογή των κλήσεων θα ενημερώνει την άλλη πλευρά πως έχει ξεκινήσει η καταγραφή της κλήσης. Όμως, η παρουσίαση του χαρακτηριστικού κράτησε μόλις 30 δευτερόλεπτα, κάτι που σημαίνει πως η Apple δεν έδωσε πολλές πληροφορίες. Μένει να δούμε αν υα υπάρχουν περιορισμοί στις καταγραφές, όπως το να πρέπει να είναι και οι δύο συσκευές με iOS 18.

Ο Elon Musk απειλεί να απαγορεύσει τα iPhone στις εταιρίες του! Το iOS 18 τον τρομάζει

Παράλληλα, δεν διευκρινίστηκε αν η όλη διαδικασία θα γίνεται στην συσκευή ή αν θα στέλνει την κλήση μας στην OpenAI για την επεξεργασία, την μετατροπή σε κείμενο και την περίληψη. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα, αφού ξεκινάει η διάθεση της Beta έκδοση του iOS 18.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.