Πριν λίγες ώρες η Apple ανακοίνωσε πότε θα λάβει χώρα το επόμενο WWDC, στο οποίο θα αποκαλύψει το iOS 18 με δυνατότητες ΑΙ. Η εταιρία αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια στις 10 Ιουνίου, ενώ η κυκλοφορία του νέου λειτουργικού θα γίνει τον Σεπτέμβρη με την κυκλοφορία των iPhone 16 series.

Μια νέα αναφορά του Mark Gurman του Bloomberg, που έχει καλή γνώση σε ότι έχει να κάνει με την Apple, ισχυρίζεται πως το iPhone 18 θα είναι η πιο φιλόδοξη αναβάθμιση λογισμικού στην ιστορία των iPhone. Οι πληροφορίες του Gurman έρχονται από άτομα που εργάζονται στην Apple για αυτή το iOS 18. Αν και αυτές οι δηλώσεις είναι πολύ μεγάλες, μένει να δούμε αν η Apple θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει και να αλλάξει το iOS προς το καλύτερο.

Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν την Apple να ρίχνει μεγάλο βάρος στην τεχνητή νοημοσύνη, στο WWDC. Αυτό δηλώνουν και άτομα που είναι πολύ κοντά στην εταιρία. Η στρατηγική για την τεχνητή νοημοσύνη θα είναι στο κέντρο του iOS 18, λέει ο Gurman. Δεν είναι ο μόνος άλλωστε. Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Apple, Greg Joswiak, έγραψε στο Twitter πως το επερχόμενο WWDC θα είναι Απολύτως Απίστευτο (στα αγγλικά Absolutely Incredible), γράφοντας με κεφαλαία τα πρώτα γράμματα των λέξεων ώστε να συλλαβίζουν το “ΑΙ”.

Google Wallet: Αυξάνει την ταχύτητα των συναλλαγών με αυτές τις επιλογές!

Η στρατηγική τεχνητής νοημοσύνης της Apple θα περιλαμβάνει «μια σειρά από νέες προληπτικές λειτουργίες που θα βοηθήσουν τους χρήστες στην καθημερινή τους ζωή», λέει ο Gurman. Από την άλλη η Apple δεν θα ανακοινώσει κάποιο δικό της chatbot, αφού φαίνεται να μιλάει με την Google και το OpenAI, για να της παρέχουν εκείνες την παραγωγικές διεργασίες τεχνητής νοημοσύνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.