Βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη όπου η HUAWEI παρουσιάζει μία σειρά από νέα παγκόσμια προϊόντα που θα ικανοποιήσουμε και τους ποιο απαιτητικούς. Μετά το HUAWEI MateBook D16, το οποίο έχει τα πάντα “μεγαλύτερα” από κάθε άλλο laptop της εταιρείας, και τα εντυπωσιακά HUAWEI FreeBuds Pro 2, σας παρουσιάζουμε το HUAWEI MatePad Paper.

Το MatePad Paper είναι ένα e-reader που τρέχει το HarmonyOS, διαθέτει οθόνη 10,3 ιντσών και έχει εντυπωσιακό design. H λειτουργία “έξυπνης ανανέωσης” kαθιστά πιο εφικτή την παρακολούθηση βίντεο σε μικρή απόσταση, ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί εξαιρετικά με το κείμενο. Σε αυτό βοηθά επίσης μια κλίμακα του γκρι 256 επιπέδων, η οποία επιτρέπει τόσο το κείμενο όσο και τις εικόνες να εμφανίζονται καλύτερα. Επίσης η ανάγνωση τη νύχτα είναι πιο άνετη χάρη στον οπίσθιο φωτισμό με 32 επίπεδα έντασης.

Εκτός από όλα αυτά, το HUAWEI MatePad Paper υποστηρίζει το M Pencil με 4.096 επίπεδα πίεσης. Στην πραγματικότητα, ο e-reader έχει μια επιφάνεια με υφή PPMA για να προσομοιώνει την αίσθηση του χαρτιού κατά την εγγραφή στην οθόνη. Η συσκευή διαθέτει επίσης μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες για τη λήψη σημειώσεων. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις κατά την ηχογράφηση ενός φωνητικού κλιπ και οι σημειώσεις που κρατάτε συνδέονται με χρονικές σημάνσεις στη φωνητική σας ηχογράφηση, ώστε να μπορείτε πάντα να λαμβάνετε το πλήρες περιεχόμενο των σημειώσεων που κρατήσατε.

Όσον αφορά τις λοιπές προδιαγραφές, το HUAWEI MatePad Paper έρχεται με 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, και η εταιρεία υπόσχεται πάνω από τέσσερις εβδομάδες αυτονομία με τη συσκευή σε αναμονή. Υπάρχει επίσης μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένη στο κουμπί ενεργοποίησης. Δεδομένου ότι εκτελεί το HarmonyOS, υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση Super Device. Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε αρχεία από smartphone και άλλες συσκευές HUAWEI. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή, κάτι που μπορείτε να κάνετε ήδη και με τα tablet της εταιρείας. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 499 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.