Η Huawei θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα προϊόντα, την επόμενη εβδομάδα. Μεταξύ των συσκευών που θα παρουσιαστούν είναι η premium σειρά Huawei P60 και το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο Mate X3. Η μάρκα επιβεβαίωσε ότι την ίδια ημέρα θα λανσάρει και το φετινό MatePad. Το Huawei MatePad 11 2023 έχει αναφερθεί ότι θα διαθέτει μερικές ενδιαφέρουσες βελτιώσεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα teasers, το MatePad 11 2023 θα προσφέρει μια εμπειρία ανάγνωσης και γραφής που μοιάζει με χαρτί. Η συσκευή αυτή θα διαθέτει επίσης smooth screen με αντιθαμβωτική προστασία ματιών, σηματοδοτώντας την πρώτη κίνηση της κινέζικης εταιρείας σε αυτού του είδους tablet. Η οθόνη του έχει εντυπωσιακές δυνατότητες, καθώς μπορεί να εξαλείψει έως και το 97% του ενοχλητικού φωτός στο περιβάλλον.

Η TUV Rheinland μοιράστηκε renders της συσκευής, τα οποία αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της. Το tablet φαίνεται να διαθέτει μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος και οθόνη χωρίς punch hole ή notch. Η selfie κάμερα είναι τοποθετημένη στο επάνω bezel. Το Huawei MatePad 11 2023 έχει λάβει πιστοποίηση από την TUV Rheinland για απαλλαγή από τις αντανακλάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες από τις αρνητικές επιδράσεις του φωτός σε εσωτερικούς χώρους, με αποτέλεσμα καλύτερη συνολική εμπειρία.

Huawei MatePad 11 2023 Soft Light Tablet Teaser

Το MatePad 11 (2023) είναι επίσης το πρώτο tablet στον κόσμο που έλαβε την πιστοποίηση χαμηλής οπτικής οξύτητας SGS. Αυτό το πρότυπο πιστοποίησης αναπτύχθηκε πρόσφατα από την SGS και το Εθνικό Ινστιτούτο Τυποποίησης της Κίνας (CNIS) για την αξιολόγηση του επιπέδου οπτικής κόπωσης που προκαλούν τα προϊόντα στους χρήστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.