Μετά από μερικά leaks, η στιγμή της κυκλοφορίας του Huawei Band 6 έφτασε. Το smartband εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας και αυτά είναι τα specs του. Πάμε να δούμε τι προσφέρει και πόσο κοστίζει.

Το Band 6 έχει έγχρωμη 1,47 ιντσών FullView Color AMOLED οθόνη αφής με 194 x 368 pixels ανάλυση, 282ppi, και 64% αναλογία οθόνης προς σώμα. Η εταιρεία λέει ότι αύξησε την επιφάνεια της οθόνης κατά 148%.

Σε επίπεδο λειτουργιών, το smartband καταγράφει 96 διαφορετικά είδη άσκησης και τον ύπνο. Επιπλέον, έχει αισθητήρα καρδιακού παλμού, ελέγχει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, παρακολουθεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο, υποστηρίζει ψηφιακούς βοηθούς, και έχει 5ATM αντοχή.

Με 5 λεπτά φόρτιση – σύμφωνα με την εταιρεία – το Huawei Band 6 αποκτά 2 ημέρες αυτονομία. Επίσης, το smartband υποστηρίζει Bluetooth 5.0 και BLE, έχει έξι αξόνων αξελερόμετρο και γυροσκόπιο, προβάλει ειδοποιήσεις, και άλλα.

Η global έκδοση του Band 6 δεν υποστηρίζει NFC, θα είναι διαθέσιμη σε διάφορα online καταστήματα από τις 4 Απριλίου, και κοστίζει RM219 ή κάπου στα 45 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.