Η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει μία συνέντευξη που θα αφορά τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει τον Απρίλιο. Σύμφωνα με μία αναφορά από την κινέζικη σελίδα Zol ανάμεσα στα προϊόντα θα είναι και τα Huawei Band 6.

Στη σειρά θα υπάρχουν δύο μοντέλα το βασικό και το Pro με καλύτερα χαρακτηριστικά, και τα δύο θα έχουν παρόμοιο design με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας. Τα νέα smartband αποτελούν μέρος των προσπαθειών της εταιρείας στον τομέα των IoT προϊόντων, ως μέσο για την αύξηση των κερδών της.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι εκτός από τα Huawei Band 6 η κινέζικη εταιρεία θα λανάρει και ένα smartwatch στη σειρά Watch Fit. Αυτά τα τηλέφωνα μέχρι τώρα έχουν τετράγωνες οθόνες με AMOLED panel και η εταιρεία αναμένεται να διατηρήσει το ίδιο design και στα νέα μοντέλα της σειράς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.