Η Huawei παρουσίασε το HarmonyOS 3.1 με τα Huawei P60 να είναι τα πρώτα smartphones τρέχουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος, το οποίο έρχεται με νέα οθόνη κλειδώματος.

Το HarmonyOS 3.1 επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την οθόνη κλειδώματος με νέες επιλογές και always-on-display χαρακτηριστικά. Αυτή η έκδοση υποστηρίζει 3D δυναμικά widgets καιρού, τα οποία επιτρέπουν την άμεση πληροφόρηση για την ώρα, τον καιρό, την ημερομηνία, τις ειδοποιήσεις, και άλλες πληροφορίες με AOD.

Η νέα έκδοση του HarmonyOS διαθέτει επίσης μια νέα εμπειρία χρήσης λογισμικού σχεδιασμένη για συσκευές Huawei και υποστηρίζει νέες βελτιστοποιήσεις στην κάμερα.

Παράλληλα, παρέχει ένα βελτιωμένο σύστημα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων που δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο ασφάλειας στα αναδυόμενα παράθυρα στο παρασκήνιο, στις κρυφές εφαρμογές, την εκτέλεση εργασιών στο παρασκήνιο, και πολλά άλλα.

HarmonyOS 3.1 Launch

Σύμφωνα με τη Huawei, το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS διέγραψε πάνω από 3.6 εκατομμύρια κακόβουλες εφαρμογές και εμπόδισε 200 εκατομμύρια κακόβουλες επιθέσεις κάθε μέρα. Πρόκειται για ένα βήμα που διασφαλίζει ότι το smartphone παραμένει ασφαλές σε όλες τις συνθήκες.

Επιπλέον, το HarmonyOS 3.1 επιτρέπει να απολαμβάνετε εκπληκτικά animation που δεν αποτελούσαν μέρος του HarmonyOS 3.0. Η προσθήκη αυτών των νέων χαρακτηριστικών ανεβάζει ολόκληρη την εμπειρία χρήσης στο επόμενο επίπεδο.

Eκτός από τη σειρά Huawei P60, η Huawei θα διαθέσει αυτή την αναβάθμιση σε περισσότερες συσκευές, πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.