Πολλές αναφορές έχουν αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά και το design των Huawei P60 series. Όμως, έως τώρα δεν είχαμε κάποια επιβεβαίωση όλων αυτών των στοιχείων, ενώ υπήρχαν πηγές που διαφωνούσαν για το πιθανό design των τηλεφώνων. Το μόνο σίγουρο έως τώρα ήταν ότι θα τρέχουν HarmonyOS 3.0 out of the box και θα αποτελούν τον βασιλιά του λειτουργικού της Huawei, με μοναδικά χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για τα P series.

Καθώς περιμένουμε τα P60 series να κάνουν ντεμπούτο στις 23 Μαρτίου, διέρρευσαν / επιβεβαιώθηκαν πολλά στοιχεία από τις παλαιότερες αναφορές. Στη σειρά θα υπάρχουν τελικά τρία μοντέλα, το απλό, το Pro, και το E. Όλα τα μοντέλα θα έχουν τον Snapdragon 8+ Gen 1 και θα υποστηρίζουν μόνο 4G, ενώ θεωρείται πιθανό να δούμε θήκη που προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

Σχεδιαστικά, τελικά, τα Huawei P60 series θα έχουν καμπύλες πλάτες με το ιδιαίτερο module που είχε διαρρεύσει από την πρώτη στιγμή. Το module είναι ορθογώνιο και έχει μία διάταξη 2-1-2. Στο πάνω μέρος υπάρχει ένας φακός και το LED flash, στο κάτω ένας ακόμα φακός και το label της XMAGE, και στο κέντρο βλέπουμε ένα μεγάλο χρυσό δαχτυλίδι που περιέχει ένα τεράστιο αισθητήρα.

Σε επίπεδο καμερών στα P60 θα δούμε Sony IMX8 series με OIS στην κύρια κάμερα, 50MP ultra wide, και 64MP τηλεφακό. Τα συστήματα υπογράφει η XMAGE της εταιρείας. Από οθόνες γνωρίζουμε ότι το Pro θα έχει 6.6 ιντσών OLED με 3.200 x 1.440 pixels ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και 1920Hz PWM. Η μπαταρία του Pro θα είναι στα 5.000mAh και θα υποστηρίζει 100W γρήγορη ενσύρματη και 50W γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.