Φανταστείτε να ξοδεύετε 3.500 δολάρια για κάτι, μόνο και μόνο για να το δείτε ξαφνικά χαλασμένο χωρίς να φταίτε εσείς. Αυτό ακριβώς λένε ορισμένοι ιδιοκτήτες ότι τους συνέβη με τα Apple Vision Pro τους. Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το πρώτης γενιάς VR/AR headset της. Τώρα ορισμένοι ιδιοκτήτες συρρέουν στο reddit για να αναφέρουν μια μυστηριώδη ρωγμή που αναπτύχθηκε αυθόρμητα στο μπροστινό γυαλί.

Μια χούφτα redditors ισχυρίζονται ότι μια ρωγμή εμφανίστηκε ξαφνικά στη συσκευή τους. Κάθε αναφορά έχει φωτογραφίες που φαίνεται να δείχνουν σχεδόν πανομοιότυπες τριχοειδείς ρωγμές που βρίσκονται στο σημείο της μύτης. Επιπλέον, αυτοί οι redditors ισχυρίζονται ότι δεν έκαναν τίποτα που κανονικά θα προκαλούσε την εμφάνιση μιας ρωγμής, όπως το να ρίξουν το Apple Vision Pro στο έδαφος.

Ένας Redditor με το όνομα dornbirn δηλώνει ότι γυάλισε το μπροστινό γυαλί, έβαλε το κάλυμμά και είδε τη ρωγμή το επόμενο πρωί. Οι άλλοι επηρεαζόμενοι ιδιοκτήτες ανέφεραν επίσης ότι έβαζαν το κάλυμμα ή αποθήκευαν τη συσκευή στη θήκη της. Κάποιοι λένε ότι άφησαν τη συσκευή με το πακέτο μπαταρίας να φορτίζει. Προς το παρόν δεν υπάρχει γνωστή αιτία για αυτές τις ρωγμές, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι αποτέλεσμα προβλήματος υπερθέρμανσης. Υπάρχουν επίσης εικασίες ότι η ρωγμή εμφανίζεται λόγω ενός σχεδιαστικού ελαττώματος που ασκεί υπερβολική πίεση στο γυαλί κατά το σφίξιμο των ιμάντων του Apple Vision Pro.

Είναι άγνωστο πόσο διαδεδομένο είναι αυτό το ζήτημα, αλλά είναι κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να κοστίσει πολλά χρήματα στους ιδιοκτήτες. Με το Apple Care, η επισκευή αυτής της βλάβης κοστίζει 300 δολάρια, ενώ χωρίς αυτό το κόστος εκτοξεύεται στα 800 δολάρια. Όταν απευθύνθηκαν στην Apple, ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες λένε ότι τους είπαν πως πρέπει να πληρώσουν το κόστος επισκευής επειδή το ζήτημα δεν έχει αναγνωριστεί ως κατασκευαστικό ελάττωμα. Οπότε, μάλλον είναι καλό όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Apple Vision Pro να περιμένουν μέχρι η εταιρεία να δεχθεί ότι έκανε κάτι λάθος και να προσφέρει δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.