Στο Android, τις ειδοποιήσεις διαχειρίζονται τα Google Play Services και τα Google Mobile Services, ανάλογα την εφαρμογή και τον προγραμματιστή. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα ο προγραμματιστής να αποδεσμεύσεις τις ειδοποιήσεις από αυτές τις υπηρεσίες και να έχει περισσότερες επιλογές διαχείρισης στη διάθεση του. Τώρα, ο κολοσσός της αναζήτησης δίνει τον έλεγχο των ειδοποιήσεων του Google Wallet στην εφαρμογή.

Μέχρι τώρα, τις ειδοποιήσεις του Wallet τις διαχειρίζονταν τα Play Services. Αυτές οι ειδοποιήσεις αφορούν συναλλαγές με κάθε τρόπο, μπορεί να περιέχουν ενημερώσεις για διάφορα δρώμενα, και τα λοιπά. Όλες αυτές τις ειδοποιήσεις τις αναλαμβάνει το Wallet. Στις τελευταίες εκδόσεις Android, θα παρατηρήσατε ότι μόλις ανοίγεις μία εφαρμογή για πρώτη φορά βγαίνει ένα πλαίσιο που σου λέει αν θες να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Το ίδιο πλαίσιο ανοίγει και όταν ο προγραμματιστής κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στην εφαρμογή. Πλέον, αυτό το πλαίσιο εμφανίζεται και στο Wallet.

Google Wallet

Σύμφωνα με το 9to5Google που εντόπισε την αλλαγή, όταν δόσεις άδεια για τις ειδοποιήσεις, θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές ρύθμισης και παραμετροποίησης των ειδοποιήσεων. Ως συνήθως, δεν γνωρίζουμε αν είναι διαθέσιμη η αλλαγή σε όλους τους χρήστες του Google Wallet. Εμείς δεν την εντοπίσαμε σε όσες συσκευές διαθέτουμε, οπότε, είναι πιθανό η διάθεση να είναι σταδιακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.