Η Google έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να διαχωρίζει στοιχεία του Play Store με βάση τη συσκευή στην οποία το ανοίγει ο χρήστης. Για παράδειγμα, οι κριτικές που βλέπει αφορούν το είδος της συσκευής, αν δηλαδή ανοίξει τη σελίδα μιας εφαρμογής σε tablet θα δει διαφορετικές κριτικές από αυτές που προβάλλονται αν την ανοίξει μέσω smartphone.

Επιπλέον, πρόσφατα εμφανίστηκαν στοιχεία ότι η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση ενός ειδικού χαρακτηριστικού το οποίο λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας. Συγκεκριμένα, αν μία εφαρμογή δεν έχει σχεδιαστεί για την έκδοση Android που τρέχει η συσκευή ενημερώνει ότι μπορεί να μην λειτουργεί σωστά στη συσκευή του.

Τώρα, φαίνεται ότι η Google πάει ένα βήμα παρακάτω το όλο θέμα και χρησιμοποιεί δεδομένα από αντίστοιχες συσκευές για να ενημερώσει τους χρήστες ότι η εκάστοτε εφαρμογή μπορεί να μην λειτουργεί καν στη συσκευή τους. Στόχος αυτών των ειδοποιήσεων του Google Play Store είναι η απλή προειδοποίηση των χρηστών για πιθανά προβλήματα, διότι μπορούν κανονικά να κατεβάσουν την εφαρμογή στη συσκευή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.