Δεν είναι ασυνήθιστο για τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, όπως το Galaxy Z Fold 4, να είναι λίγο βαρύτερα σε σύγκριση με τα πιο παραδοσιακά smartphone. Όμως, φαίνεται πώς το Pixel Fold της Google θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο βαρύ, σε σύγκριση με τα άλλα foldable της αγοράς.

Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα, το Pixel Fold θα είναι μια βαριά συσκευή και μάλιστα η πηγή χρησιμοποιεί ως παράδειγμα το Galaxy Z Fold 4 της Samsung που είναι ένα από τα πιο βαριά foldable της αγοράς. Μια πιθανή εξήγηση για το αυξημένο βάρος μπορεί να είναι η μπαταρία του τηλεφώνου.

Υποτίθεται ότι το επερχόμενο foldable της Google μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει σε foldable smartphone έως σήμερα. Συσκευές όπως το Fold 4 και το Find N2 έχουν μπαταρίες 4.400 mAh και 4.520 mAh, αντίστοιχα. Σύμφωνα με την πηγή, το Google Pixel Fold μπορεί να έχει μπαταρίας με χωρητικότητα λίγο πιο κοντά από τα 5.000mAh.

Google Pixel Fold Heavier with Bigger Battery Foldable
Find N2 (Πράσινο) – Pixel Fold (Κόκκινο) – Fold 4 (Μπλε)

Χάρη σε render της συσκευής, έχουμε ήδη μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε όσον αφορά τις διαστάσεις. Πιστεύεται ότι η συσκευή θα έχει ύψος περίπου 140 χιλιοστά και θα έχει πλάτος κοντά στα 80 χιλιοστά. Αυτό θα τοποθετούσε τη συσκευή στο ίδιο επίπεδο με το Find N2 που θα είναι περίπου 7 χιλιοστά λεπτότερο από το foldable της Google.

Όσον αφορά το Fold 4, το αναδιπλούμενο της Samsung έχει ύψος 155,1 χιλιοστά και πλάτος 130,1 χιλιοστά. Ως αποτέλεσμα, η εσωτερική οθόνη του Fold 4 έχει κάπως τετράγωνη μορφή, ενώ η εσωτερική οθόνη του Pixel Fold θα μοιάζει περισσότερο με εκείνη ενός παραδοσιακού tablet. Αυτό θα επιτρέψει στο Google Pixel Fold να εκμεταλλευτεί τα στοιχεία UI που προορίζονται για tablet.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.