Η Google θα κυκλοφορήσει το πρώτη της foldable smartphone, το Pixel Fold, σύντομα. Μέχρι τώρα έχουν δει κάποια renders, έχουμε μάθει κάποια specs, και ορισμένες άλλες πληροφορίες. Όμως, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα ομοίωμα του επερχόμενου τηλεφώνου.

Ο YouTuber Dave2D παρουσίασε ένα ομοίωμα του Pixel Fold και ισχυρίζεται ότι έχει τις ακριβείς διαστάσεις του τελικού μοντέλου. Το ομοίωμα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα bezels, τον σχεδιασμό του μεντεσέ, τις θέσεις των καμερών, και τα λοιπά.

Σύμφωνα με το ομοίωμα, το Google Pixel Fold είναι υπερβολικά λεπτό, μόλις 5.7 χιλιοστά, λεπτότερο από τα περισσότερα foldable smartphones της αγοράς. Επιπλέον, σχεδιαστικά θυμίζει πιο πολύ το Microsoft Surface Duo, παρά τα υπόλοιπα αναδιπλούμε που έχουν κυκλοφορήσει.

Τα δύο τμήματα του τηλεφώνου φαίνεται ότι είναι χωριστά καθώς ο μεντεσές καλύπτει μόνο το κεντρικό τμήμα, στο Surface Duo υπάρχουν δύο μικρά τμήματα που συγκρατούν τα δύο κομμάτια μεταξύ τους. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Duo, το Pixel Fold έχει μία ενιαία εύκαμπη οθόνη.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Dave2D αποκαλύπτει κάποια στοιχεία, όπως ότι η εξωτερική οθόνη είναι στις 5.79 ίντσες και έχει ανάλυση 1.080 x 2.100 pixels. Τόσο η εξωτερική, όσο και η εσωτερική οθόνη έχουν μεγάλα bezels. Στην εξωτερική υπάρχει punch hole για τη selfie.

Εσωτερική, το Google Pixel Fold έχει forehead και chin, τα οποία δεν φαίνεται να εξυπηρετούν σε κάτι. Βέβαια, δεν μπορούμε να δούμε το εσωτερικό του τηλεφώνου, ώστε να έχουμε καλύτερη άποψη για τους λόγους που υποχρεώνουν τα bezels να είναι τόσο μεγάλα. Η εσωτερική selfie είναι στο forehead.

Τέλος, το module των καμερών είναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος της πλάτης, έχει ορθογώνιο σχήμα, οριζόντια κατεύθυνση, και φαίνεται να είναι σχετικά παχύ σε σύγκριση με το σώμα του foldable smartphone. Σε κάθε περίπτωση, δεν περιμένουμε κάποιο ισχυρό σύστημα καμερών, αλλά οι αλγόριθμοι κάτι θα κάνουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.