Ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphones του 2023 είναι το Google Pixel Fold, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σύντομα. Φαίνεται ότι το πρώτο foldable του κολοσσού της αναζήτησης θα έχει μία νέα τεχνολογία οθόνης από τη Samsung. Μάλιστα, αυτήν την τεχνολογία δεν θα τη χρησιμοποιούν ούτε τα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η Google θα προμηθεύεται την οθόνη του Pixel Fold από τη Samsung Display. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη και έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο τύπος της οθόνης που θα πάρει ο κολοσσός της αναζήτησης από τον γίγαντα της τεχνολογίας.

Φαίνεται ότι το Pixel Fold θα είναι μία από τις πρώτες συσκευές, ή η πρώτη συσκευή, με το νέο M13 display hardware της Samsung Display. Το Galaxy Z Fold 4 χρησιμοποιεί M12 και η Samsung φέρεται ότι θα επιμείνει στη χρήση M12 στα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5, κάτι που προκαλεί έκπληξη. Η εταιρεία εφοδιάζει πάντα τα flagship της με τις καλύτερες τεχνολογίες οθόνης που διαθέτει.

Η αναφορά λέει επίσης ότι το M12 χρησιμοποιείται στη σειρά iPhone 15 της Apple και στα τέσσερα μοντέλα. Θα περίμενε κανείς ότι η Apple θα εφοδίαζε τα τηλέφωνα της με νεότερης γενιάς hardware. Σε κάθε περίπτωση, η αναφορά δεν σημειώνει πουθενά τις βελτιώσεις του M13 σε σύγκριση με το M12.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.