Πρόσφατο leak δείχνει ότι η Google θα παρουσιάσει το mid-range smartphone Pixel 7a και το foldable smartphone Pixel Fold στο Google I/O τον Μάιο. Τώρα, ένας αξιόπιστος πληροφοριοδότης αναφέρει κάποιες πληροφορίες τιμολόγησης για αυτά τα δύο τηλέφωνα.

Ο Yogesh Brar επανέλαβε την πληροφορία για το λανσάρισμα του Μαΐου για το Pixel 7a και το Pixel Fold, αλλά αναφέρθηκε και στις τιμές τους δείχνοντας ότι το foldable smartphone του κολοσσού της αναζήτησης θα μπορούσε να είναι φθηνότερο από το Galaxy Z Fold 4 της Samsung.

Πιο συγκεκριμένα, ο tipster / leaker ισχυρίζεται ότι το Google Pixel Fold θα μπορούσε να τιμολογηθεί στα 1.300 με 1.500 δολάρια. Συγκριτικά, το Galaxy Z Fold 4 κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στην τιμή των 1.800 δολαρίων. Έτσι, το foldable της Google θα μπορούσε να είναι 300 με 500 δολάρια φθηνότερα από τη συσκευή της Samsung.

Η πιθανή τιμολόγηση του Pixel Fold θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι οι τιμές των foldable συνεχίζουν να κατεβαίνουν και πλησιάζουν αυτές των συμβατικών smartphone. Για παράδειγμα, η Honor κυκλοφόρησε πρόσφατα το Magic Vs αξίας 1.599 ευρώ, όντας 200 ευρώ φθηνότερα από το Galaxy Z Fold 4 στην Ευρώπη.

Εντωμεταξύ, η TECNO που εστιάζει στις budget προτάσεις προσφέρει το Phantom V Fold για 90.000 ρουπίες (~1088 δολάρια) στην Ινδία, σε σύγκριση με την τιμή του Z Fold 4 που είναι 155.000 ρουπίες (~1.873 δολάρια).

Ο Brar λέει επίσης ότι το Pixel 7a θα πωλείται προς 450 έως 500 δολάρια. Η τιμή των 450 δολαρίων θα ήταν σύμφωνη με την τιμή του Pixel 6a. Ωστόσο, οι προδιαγραφές που διέρρευσαν δείχνουν ότι θα μπορούσαμε να δούμε ευπρόσδεκτες προσθήκες όπως η ασύρματη φόρτιση και μια οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ας λύσουν πρώτα το θέμα με τις τιμές των ανταλλακτικών κ την διαθεσιμότητα στην Ελλάδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.