Δεν περιμένουμε το Google Pixel Fold να κάνει τρελές πωλήσεις, γιατί ο κολοσσός της αναζήτησης δεν διαθέτει σε όλες τις αγορές τα τηλέφωνα και τις συσκευές του, επειδή αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πιο δυνατές προτάσεις, και τα λοιπά. Όμως, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα foldable smartphone του 2023 και μόλις ανακοινώθηκε.

Το πρώτο foldable smartphone της Google έχει 7.6 ιντσών εσωτερική οθόνη με QXGA+ ανάλυση, ενώ η εξωτερική του είναι στις 5.8 ίντσες και έχει HD+ ανάλυση. Και οι δύο οθόνες έχουν AMOLED panel και υποστηρίζουν 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Το τηλέφωνο έχει δύο selfie, μία 8MP εσωτερική και μία 9.5MP εξωτερική.

Στο module του Google Pixel Fold υπάρχει τριπλό σύστημα με 48MP κύρια με OIS, 10.8MP ultra wide, και 10.8MP τηλεφακό. Ο επεξεργαστής του είναι ο Tensor G2 και μαζί του πάνε πακέτο έως 12GB μνήμη RAM, μέχρι 512GB αποθηκευτικός χώρος, και 4.821mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορη και ασύρματη φόρτιση. Το λειτουργικό που θα τρέχει out of the box θα είναι το Android 13.

Όσον αφορά την τιμή, μιλάμε για συσκευή Google, πρόκειται για τηλέφωνο που τρέχει stock Android και παρέχει την πιο γνήσια εμπειρία Android, και προσφέρει την γνωστή premium ποιότητα της Google. Όλα αυτά, μαζί με τα specs, τοποθετούν την τιμή εκκίνησης του Pixel Fold στα 1.799 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.