Το Pixel Fold έχει premium τιμή, όπως όλα τα προϊόντα της Google, αλλά όπως φαίνεται παρουσιάζει κάποια θεματάκια που δεν ταιριάζουν στις premium συσκευές της αμερικανικής εταιρείας. Φαίνεται ότι το πρώτο foldable smartphone της Google δεν μπορεί να ξεδιπλώσει πλήρως, δηλαδή να γίνει εντελώς επίπεδο.

Υποτίθεται, ότι το Pixel Fold, όπως και όλα τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, πρέπει να ανοίγει σε γωνία 180 μοιρών. Όμως, αρκετοί που έχουν στη διάθεση τους τη συσκευή λένε ότι το πρώτο foldable smartphone του κολοσσού της αναζήτησης αδυνατεί να ανοίξει πλήρως.

Για παράδειγμα, το Android Police λέει ότι ο μεντεσές του Google Pixel Fold σταματά στις 176°. Από την άλλη, το 9to5Google διαπίστωσε ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων το Pixel Fold φτάνει στις 178° με 179°. Την ίδια στιγμή, ο MrMobile, ή Michael Fisher, είπε ότι μπορεί να ανοίξει στις 180°, αλλά με την άσκηση πίεσης – που δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει.

Πόσο κακό είναι όμως αυτό; Το Pixel Fold δεν είναι το μοναδικό foldable που δεν ανοίγει τελείως. Το πρώτο αναδιπλούμενο της Samsung παρουσίαζε αντίστοιχη συμπεριφορά. Αν κάποιος θεωρεί πως ήταν το πρώτο του είδους τους και έχουν γίνει βελτιώσεις, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ακόμα και το Galaxy Z Fold 4 φτάνει στις 178° και θέλει κάποια πίεση για να ανοίξει πλήρως.

Σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι, τουλάχιστον, τα book style foldable smartphones δεν μπορούν να ανοίξουν πλήρως. Ίσως αυτό αλλάξει με το Samsung Galaxy Z Fold 5 και τον νέο μεντεσέ που σχεδίασε η εταιρεία, αλλά θα δείξει. Πάντως, το μεγαλύτερο θέμα του Google Pixel Fold είναι το bump του module των καμερών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.