Το Google Pixel 8a, ένας ισχυρός υποψήφιος για μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα smartphones μεσαίας κατηγορίας του 2024, διέρρευσε ξανά πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του τον Μάιο. Στα τελευταία νέα, το TechDroider μοιράστηκε φαινομενικά πραγματικές εικόνες του Pixel 8a στο Twitter.

Οι εικόνες ενισχύουν προηγούμενες διαρροές που δείχνουν την υιοθέτηση από το Pixel 8a της στρογγυλεμένης σχεδιαστικής γλώσσας που εισήχθη με τη σειρά Pixel 8. Μια αξιοσημείωτη αλλαγή που διαφαίνεται σε αυτές τις νέες εικόνες είναι ένα ματ φινίρισμα στο πίσω μέρος του Pixel 8a, το οποίο θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη απομάκρυνση από το γυαλιστερό πίσω μέρος του Pixel 7a.

Οι εικόνες μας δίνουν επίσης μια γεύση από τη φημολογούμενη οθόνη 6.1 ιντσών. Επιπλέον, πολλά σχόλια επικεντρώθηκαν στο σημαντικό κάτω bezel, γνωστό παλαιότερα ως chin, που είναι αισθητά ορατό, αυτό συνάδει με τα προηγούμενα σχέδια της σειράς a των Pixel. Ομοίως, γενικά τα bezels φαίνονται αρκετά πλατιά. Ωστόσο, το μεγάλο deal στο νέο μοντέλο είναι ότι θα μπορούσε να γίνει το πρώτο μοντέλο στη σειρά a που θα διαθέτει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τις διαρροές, το Pixel 8a θα μπορούσε να διαθέτει το chipset Tensor G3 της Google, υποσχόμενο σημαντική ώθηση στις επιδόσεις. Το τηλέφωνο είναι επίσης πιθανό να διατηρήσει τη ρύθμιση διπλής κάμερας 64MP και 13MP του Pixel 7a. Η Google αναμένεται να ανακοινώσει το 8a στο I/O στις 14 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.