Το Pixel 8a της Google θα κάνει ντεμπούτο σύντομα, ίσως η εταιρεία το λανσάρει τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O. Το έχουμε ήδη δει σε renders που βασίζονται σε CAD και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ανησυχητική φήμη ότι θα είναι πιο ακριβό από το Pixel 7a.

Από τότε αναρωτιόμαστε τι αναβαθμίσεις θα μπορούσε να φέρει για να κάνει την αύξηση της τιμής εύπεπτη, και τώρα μια νέα διαρροή δίνει την απάντηση. Το Pixel 8a θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για πρώτη φορά στα Pixel της σειράς a, και θα τροφοδοτείται από το chipset Tensor G3, όπως ακριβώς και τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Η οθόνη του Google Pixel 8a θα έχει 1.400nits μέγιστη φωτεινότητα HDR και ο σχεδιασμός του νέου mid-ranger ταιριάζει συνολικά με αυτόν των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, όπως θα περίμενε κανείς λόγω του ονόματός του. Το 8a θα έχει υποστήριξη εξόδου DisplayPort και τις ίδιες ακριβώς κάμερες με το 7a.

Ίσως η πιο συναρπαστική πτυχή του Pixel 8a είναι η διευρυμένη διαθεσιμότητά του. Το Pixel 7a είναι διαθέσιμο μόνο σε 21 χώρες και το 8a θα κυκλοφορήσει σε αυτές, καθώς και στις Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.