Η Google προσπαθεί πάρα πολύ να αποτρέψει τα leaks για τις επερχόμενες συσκευές της, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά, για να μην πούμε τίποτα και φανούμε υπερβολικοί. Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας, λοιπόν, μόλις διέρρευσε το Google Pixel 8 Pro σε 360° render.

Φαίνεται ότι εντοπίστηκε σελίδα με simulator του επερχόμενο flagship smartphone, στο site του κολοσσού της αναζήτησης. Αν και η εταιρεία κατάλαβε τι συνέβη και κατέβασε τη σελίδα, αυτοί που την εντόπισαν πήραν αρκετά screenshot, ακόμα και βίντεο.

Το Google Pixel 8 Pro εμφανίστηκε στον simulator σε τρία χρώματα, το Licorice, το Porcelain, και το Sky. Τα δύο είχαν διαρρεύσει παλαιότερα, ενώ το Licorice είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Τέλος, το υλικό επιβεβαιώνει τον αισθητήρα θερμοκρασίας στην πλάτη και την υποδοχή της SIM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.