Τα Pixel smartphone της Google είναι από τις συσκευές που διαρρέουν σε μεγάλο βαθμό πριν την κυκλοφορία τους. Μάλιστα, η εταιρεία έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να ανακόψει την ορμή των leaks, ανεπιτυχώς. Έχουμε ήδη δει renders των Pixel 8 και Pixel 8 Pro και τώρα η Google προσπαθεί ξανά να σταματήσει τους leakers δημοσιεύοντας μια εικόνα του Pro στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Το Pixel 8 Pro εμφανίστηκε στην απόχρωση Porcelain στη σελίδα προώθησης της Google για τις συνδρομές και τις υπηρεσίες της. Η εικόνα εντοπίστηκε από τον @android_setting και κοινοποιήθηκε από τον @MishaalRahman στο Twitter. Ωστόσο, έχει πλέον αφαιρεθεί από το κατάστημα του κολοσσού της αναζήτησης.

Google Pixel 8 Pro Images Shop

Με την πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τις διαφορές του Pixel 8 Pro από το Pixel 7 Pro. Τα δύο τηλέφωνα φαίνονται σχεδόν ίδια, αν και έχουν μερικές μικρές διαφορές τις οποίες εντοπίζεις μόνο αν τα παρατηρήσεις προσεκτικά.

Για παράδειγμα, το module του Google Pixel 8 Pro έχει νέο σχεδιασμό. Το Pixel 8 Pro έχει και τις τρεις κύριες κάμερες κλεισμένες σε ένα ενιαίο pill-shaped πλαίσιο, σε αντίθεση με το Pixel 7 Pro το οποίο διαθέτει design που μοιάζει με θαυμαστικό, δύο φακοί σε pill-shaped και η περισκοπική σε χωριστό κύκλο.

Επιπλέον, αν και δεν φαίνεται στην εικόνα, το Pixel 8 Pro αναμένεται να έχει επίπεδη οθόνη, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε Pixel Pro. Με βάση ότι και η Samsung μπορεί να καταργήσει την καμπύλη οθόνη στα S Ultra, ίσως τελικά να έφτασε το τέλος των curved οθονών, τουλάχιστον στα high-end μοντέλα των εταιρειών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.