Η Google ακολούθησε μία διαφορετική προσέγγιση στην κατασκευή του Pixel 7a και ο JerryRigEverything αποφάσισε να δοκιμάζει πόσο ανθεκτικό είναι το smartphone που συνδυάζει πλαστικό και μέταλλο.

Κανένα τηλέφωνο δεν έχει καταφέρει να περάσει αλώβητο από τις δοκιμές για την αντοχή της οθόνης στο γδάρσιμο, το κάψιμο με τον αναπτήρα, και το ξύσιμο με το ξυράφι.

Όλα κάποια στιγμή παρουσιάζουν την πρώτη γρατζουνιά, καταλήγουν με φθαρμένο πλαίσιο και τα λοιπά, ενώ η φωτιά πάντα επηρεάζει έστω και για λίγο το panel της οθόνης – ας μη δημιουργεί μόνιμη ζημιά.

Οπότε, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των δοκιμών του JerryRigEverything είναι αυτή της κάμψης. Έχουμε δει smartphone να σπάνε στα δύο με την παραμικρή πίεση, ενώ άλλα αντέχουν πραγματικά πολύ πίεση χωρίς καν να λυγίζουν.

Το Google Pixel 7 Pro είχε βρεθεί κάπου στη μέση, άντεξε μέχρι τέλους χωρίς να σπάσει στα δύο, αλλά παρουσίασε ζημιά στο πλαίσιο στο πάνω τμήμα του module. Για την ακρίβεια, το πλαίσιο έσπασε.

Από την άλλη, το Google Pixel 7a τα πήγε πολύ καλύτερα. Όχι μόνο δεν έσπασε σε κανένα σημείο του πλαισίου, αλλά δεν φάνηκε καν να λυγίζει, όση δύναμη και αν ασκούσε ο JerryRigEverything.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.