Μετά την άκρως σημαντική επιτυχία τους περσινού entry level Pixel smartphone, η Google ανακοινώνει σήμερα επίσημα το Google Pixel 7a. Ειδικότερα, το Google Pixel 7a αντλεί την έμπνευσή του από όλα εκείνα που έκαναν ιδιαίτερα επιτυχημένο τον προκάτοχό του και τα επεκτείνει ακόμη περισσότερο.

google pixel 7a

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μια οθόνη 6.1 ιντσών, με το σασί του να έχει δημιουργηθεί από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, γυαλί και πλαστικό. Η οθόνη εξοπλίζεται με το Corning Gorilla Glass 3 και αυτή τη φορά έχει μεγαλύτερη ανάλυση, συγκεκριμένα 1080 x 2400. Η οθόνη μπορεί να φθάσει τα 90Hz σε refresh rate, ενώ χάρη στο Google Smooth Display design όπως το αναφέρει η Google επιτρέπει την εξοικονόμηση λίγο περισσότερης μπαταρίας. Εντός της οθόνης θα συναντήσεις το γνωστό σαρωτή αποτυπωμάτων, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο στη Google να προωθήσει ακόμη περισσότερο τα passkeys.

Στα 499 δολάρια, το καθιστά ως την πιο φθηνή συσκευή της Google που βασίζεται στο Tensor G2 chip και τον Titan M3 co-processor που συναντάμε και στα δυο Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Υπάρχουν 8GB RAM και 128GB UFS 3.1 storage. Εξοπλίζεται με 4.386 mAh με την αυτονομία να αγγίζει τις 72 ώρες με τη χρήση του Extreme Battery Saver mode.

google pixel 7a

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο του photo processing software, το Pixel 7a χρειάζεται μόλις δυο αισθητήρες. Πρόκειται για μια κύρια των 64MP και μια 13MP ultrawide, ενώ δεν απουσιάζει και μια selfie των 13MP. Φέρει πλήθος AI λειτουργιών όπως Photo Unblur, Magic Eraser, Night Sight και Real Tone, με την Google να υπόσχεται 5 χρόνια ενημερώσεων. Η Google το κάνει από σήμερα διαθέσιμο σε 17 χώρες, ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Ταιβάν και Ινδία.

Η Google ανακοινώνει επίσημα τη νέα μηχανή αναζήτησης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.