Το Popular Science απένειμε στη Google για το Google Now το βραβείο της  “Καινοτομίας της Χρονιάς”, τοποθετώντας το δίπλα με τους προηγούμενους νικητές, όπως το Large Hadron Collider, το Toyota Prius και το Mars Rover Curiosity.

Ο λόγος αυτής της απόφασης είναι ότι το Google Now είναι o πρώτoς εικονικός βοηθός που προβλέπει πραγματικά τις ανάγκες σας.

Η υπηρεσία της Google έχει ωριμάσει αρκετά από την αρχική της έκδοση – έχοντας πλέον από εξατομικευμένες συστάσεις μέχρι  ειδοποιήσεις για τη δημόσια ασφάλεια καθώς και προσθήκη καθημερινών λειτουργιών (βηματόμετρο κλπ.).

Φαίνεται παρόλα αυτά ότι ακόμη είναι νωρίς και ότι στο μέλλον έχουμε να δούμε αρκετά περισσότερα από την ανερχόμενη εφαρμογή.

 

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου παρουσιάζονται κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες της βραβευμένης εφαρμογής.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.