Πέρα από το πώς θα φτάσετε στον προορισμό σας, μερικές φορές και μόνο η εύρεση ενός τρόπου να μπείτε στο εσωτερικό ενός κτιρίου μπορεί να είναι δύσκολη. Όμως, αυτό αλλάζει με το Google Maps, καθώς θα μπορούσε η εφαρμογή να αποκτήσει μια λειτουργία που θα σας λέει από πού να μπείτε και να βγείτε, από ένα κτίριο.

Αυτό το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε από το Android Police. Η Google φαίνεται να δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή Maps που δείχνει τις θέσεις εισόδου των κτιρίων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το πείραμα τρέχει στην έκδοση 11.117.0101 και φαίνεται να είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους χρήστες.

Αν είστε ένας από τους λίγους τυχερούς, οι τοποθεσίες εισόδου φέρεται να εμφανίζονται αφού έχετε κάνει επαρκές ζουμ και επιλέξετε ένα κτίριο. Αυτές οι είσοδοι επισημαίνονται είτε με έναν λευκό κύκλο με εικονίδιο εισόδου είτε με ένα απλό πράσινο βέλος. Δεν είναι σαφές αν υπάρχουν διαφορές στον τρόπο χρήσης των δύο συμβόλων. Επιπλέον, τα κτίρια που επιλέγονται γίνονται κόκκινα, γεγονός που διευκολύνει τους χρήστες να διαχωρίσουν το συγκεκριμένο κτίριο από το περιβάλλον του.

Google Maps Enter

Φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό του Google Maps δεν είναι τέλειο, καθώς η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι ορισμένες θέσεις εισόδων είναι λανθασμένες. Επίσης, υπάρχουν ορισμένες τοποθεσίες όπου δεν εμφανίζονται οι είσοδοι. Καθώς η Google δοκιμάζει αυτή τη λειτουργία, είναι πιθανό η εταιρεία να βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία συλλογής αυτών των πληροφοριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.