Η Google ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια του I/O 2023, ότι το AI Bard θα λάβει μερικά νέα χαρακτηριστικά “τις επόμενες εβδομάδες”. Κάποια από αυτά ήταν απλά, όπως εξαγωγή των αποτελεσμάτων και dark mode. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι πιο ενδιαφέρονται και ένα εξ αυτών μόλις έκανε το ντεμπούτο του.

Πλέον, το AI εργαλείο του κολοσσού της αναζήτηση παρέχει στους χρήστες οπτικά αποτελέσματα στα prompt που του δίνουν, ώστε να βοηθά στην καλύτερη αντίληψη των πληροφοριών που παρέχει. Η χρήση αυτών των οπτικών αποτελεσμάτων, μαζί με μία περιγραφή που τα ακολουθεί, μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλά σενάρια, όπως η αναζήτηση ενός συγκεκριμένου προϊόντος.

Google Bard Images

Αυτή τη στιγμή, το Bard επιστρέφει μόνο εικόνες, αλλά σταδιακά η AI θα χρησιμοποιεί το Google Lens για να λαμβάνει prompt με εικόνες, να δημιουργεί τέχνη, προτάσεις ιδεών, και άλλα. Το Bard παραμένει διαθέσιμο στο Workspace suite και σταδιακά θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό όλοι οι χρήστες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.