Η Google εργάζεται σε ένα foldable smartphone εδώ και αρκετό καιρό, και υπήρξαν μερικά leaks σχετικά με αυτήν την επερχόμενη συσκευή, που μέχρι στιγμής αναφέρεται ως Google Pixel Fold.

Τώρα, μια νέα αναφορά, που προέρχεται από το 9to5Google, ισχυρίζεται ότι το πρώτο foldable smartphone από την Google δεν θα ονομάζεται Pixel Fold αλλά θα ονομάζεται Pixel Notepad. Επιπλέον, έχουν γίνει γνωστή η τιμή του τηλεφώνου.

Πηγή που έχει γνώση της πορείας ανάπτυξης έκανε γνωστό ότι το Pixel Notepad είναι το όνομα που χρησιμοποιεί η εταιρεία, ενώ παλαιότερα είχε εξετάσει το όνομα Pixel Longbook.

Προφανώς το όνομα της συσκευής μπορεί να αλλάξει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της. Η Google συνήθως χρησιμοποιεί έναν αριθμό στο όνομα των smartphone της, αλλά δεδομένου ότι το συγκεκριμένο είναι foldable ίσως ακολουθήσει διαφορετική μορφή ονομάτων, χωρίς αριθμούς, που θα εφαρμόζει σε όλα τα αναδιπλούμενα μοντέλα της.

Τα νέα για το όνομα Pixel Notepad κυκλοφορούν λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι το foldable smartphone της Google θα έχει αναλογία οθόνης πιο κοντά στο Oppo Find N, παρά στα Samsung Galaxy Z Fold.

Με βάση τις μέχρι στιγμής διαρροές, το Google Pixel Notepad θα έχει το chipset Tensor (GS101) της εταιρείας, έως και 12GB μνήμη RAM, μέχρι 512GB αποθηκευτικό χώρο, και ίσως κατώτερο σύστημα καμερών από αυτό των Pixel 6.

Όσον αφορά την τιμή, η αναφορά υποστηρίζει ότι το Pixel Notepad θα κοστίζει λιγότερο από το Samsung Galaxy Z Fold 3 που κοστίζει 1.799$. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά για foldable smartphone πρώτης γενιάς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.