Η Google κυκλοφόρησε μία νέα beta έκδοση του Android 12L που παρουσιάζει αρκετές τροποποιήσεις στο UI. Ωστόσο, ένα αξιοσημείωτο στοιχείο φαινομενικά σχετίζεται με το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google, το πιθανό Pixel Fold.

Όπως εντοπίστηκε από το 9to5Google, η νέα beta έκδοση περιλαμβάνει νέα animation που περιγράφουν λεπτομερώς τη ρύθμιση ενός foldable smartphone, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης δικτύου και της εισαγωγής SIM.

Τα animation απεικονίζουν ένα book-style foldable smartphone με μια εμφανή άρθρωση στα αριστερά, εξωτερική οθόνη, και το SIM tray στο κάτω μέρος. Η δεξιά πλευρά του φιλοξενεί τα κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου – λογικά.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η πιθανή αναλογία του Google Pixel Fold, που θα μπορούσε να μοιάζει περισσότερο με το Oppo Find N, παρά με το Galaxy Z Fold 3.

Όταν είναι ανοιχτό, η οθόνη του foldable smartphone της Google – σύμφωνα με το animation, έχει αναλογία περίπου 7:8. Η Oppo λάνσαρε την αναλογία 8.4:9, ενώ η Samsung έχει εφαρμόσει την αναλογία 22.5:18.

Τέλος, το 9to5Google πιστεύει ότι το Google Pixel Fold θα χρησιμοποιεί το Tensor SoC της εταιρείας που είχαμε στα Pixel 6 series, αλλά ενδέχεται να μην διαθέτει το ίδιο υλικό κάμερας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.