Η Samsung Display ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν το οποίο ονομάζει Flex Hybrid OLED και πρόκειται για ένα panel που μπορεί να κάνει fold και slide και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά smartphones, tablets, και laptops.

Το panel μπορεί να έχει το μέγεθος smartphone. Ξεδιπλώνει από τη μία μεριά και κάνει slide από την άλλη για να μετατραπεί σε μία οθόνη 10 ιντσών με αναλογία 4:3 και ένα ακόμα μεγαλύτερο panel 12.4 ιντσών με αναλογία 16:10.

Τόσο το Flex Hybrid OLED, όσο και δύο ακόμα slidable panels θα παρουσιαστούν σε demo στη CES 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας τις επόμενες ημέρες. Τα άλλα δύο είναι το Flex Slidable Solo και το Flex Slidable Duet.

Όπως μαρτυρούν τα ονόματα τους, το πρώτο κάνει slide από τη μία μεριά και το άλλο μπορεί να ανοίγει και από τις δύο μεριές. Οι διαστάσεις τους φτάνουν τις 14 και τις 17.3 ίντσες αντίστοιχα.

Όλα τα panel της Samsung, το Flex Hybrid OLED, το Flex Slidable Solo, και το Flex Slidable Duet, είναι ευαίσθητα στην αφή και θα βοηθήσουν τους κατασκευαστές smartphone να επαναπροσδιορίσουν αυτές τις συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.