Το λανσάρισμα των Samsung Galaxy S23 πλησιάζει όλο και περισσότερο. Καθώς γνωρίζουμε ήδη τα πάντα για τα τηλέφωνα, οι πληροφορίες που λαμβάνουμε αφορούν πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες, τις οποίες συνήθως αποκαλύπτουν οι εταιρείες κατά το launch event. Ο Ice Universe αναφέρθηκε σε ένα εξαιρετικά συγκεκριμένο και ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο του Samsung Galaxy S23 Ultra.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο – τις περισσότερες φορές – leaker, η κάμερα του Galaxy S23 Ultra θα έχει πολύ καλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο leaker δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με το hardware ή συγκεκριμένες λειτουργίες, αλλά τόνισε ότι θα πλησιάζει την νυχτερινή όραση.

Όταν κάποιος ζήτησε να συγκρίνει το Samsung Galaxy S23 Ultra με το vivo X90 Pro+, το οποίο τα πάει εξαιρετικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο leaker ανέφερε ότι δεν θεωρεί πως είναι κατώτερο από το flagship της vivo όσον αφορά τη φωτεινότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.