Η εφαρμογή καιρού Dark Sky δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από το App Store. Η Apple απέκτησε το app τον Μάρτιο του 2020 και έκτοτε έχει ενσωματώσει στοιχεία του στην εφαρμογή καιρού των iPhone – που σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα iPad.

Το Dark Sky παρέμεινε διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή καιρού μετά την εξαγορά του, αλλά οι προγραμματιστές του είπαν, νωρίτερα φέτος, ότι η εφαρμογή για iOS δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Το ιστολόγιο Dark Sky πρότεινε ότι όταν η εφαρμογή δεν θα ήταν διαθέσιμη στα τέλη του 2022, οι ήδη αγορασμένες εκδόσεις θα έπαυαν να παρέχουν δεδομένα καιρού, αλλά μέχρι τότε η εφαρμογή θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

Δεν είναι απολύτως σαφές εάν η κατάργηση του Dark Sky είναι στην πραγματικότητα κάποιου είδους σφάλμα ή αν η Apple απλώς το απομάκρυνε νωρίτερα. Επιπλέον, παρά το ότι το app καταργείται επίσημα στα τέλη Δεκεμβρίου, το API και ο ιστότοπος θα λειτουργούν έως τις 21 Μαρτίου 2023. Οι προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το Dark Sky API μπορούν να μεταβούν στο WeatherKit API της Apple.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.