Εμπνευσμένο από “τις πιο ακραίες δραστηριότητες”, το Apple Watch Ultra διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό με κάσα από τιτάνιο και επίπεδη οθόνη με κρύσταλλο από ζαφείρι. Η Apple λέει ότι το ρολόι είναι φτιαγμένο για να βοηθά τους χρήστες “να ξεπεράσουν τα όριά τους με την περιπέτεια, την αντοχή, και την εξερεύνηση”.

Στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube, ο Sam Kohl αξιολόγησε την ανθεκτικότητα του Watch Ultra υποβάλλοντας το ρολόι σε κάποια ενδιαφέρουσα και ακραία δοκιμή, ως μέρος μιας αντιεπιστημονικής αλλά διασκεδαστικής διαδικασίας.

Ο Kohl έσυρε το Apple Watch Ultra στο έδαφος, το έσπασε πάνω από 50 φορές πάνω από σκληρά αντικείμενα όπως έναν τσιμεντένιο τοίχο, έναν μεταλλικό στύλο, και άλλα. Στο τέλος, η κάσα από τιτάνιο ήταν αρκετά γρατζουνισμένη, αλλά το κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφειριού ήταν ακόμα εντάξει.

Οι δοκιμές αντοχής στο YouTube είναι συχνά αρκετά ανόητες, αλλά εξακολουθούν να είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το Watch Ultra άντεξε αυτόν τον πολύ εσκεμμένα λάθος χειρισμό. Επιπλέον, το βίντεο απέδειξε ότι, τουλάχιστον σε σχέση με το Watch Series 8, είναι πράγματι ανθεκτικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.