Η Apple πρόσθεσε το Apple Watch Ultra στη σειρά ρολογιών της φέτος, μια πρόταση η οποία προορίζεται για αθλητές και γενικώς περιπετειώδεις τύπους. Σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει την αντοχή του ρολογιού, ο Youtuber TechRax υπέβαλλε το ρολόι σε μια σειρά από βασανιστήρια.

Η αλήθεια είναι ότι το Apple Watch Ultra μοιάζει πολύ με τη σειρά Watch Series 8, αλλά έρχεται με μεγαλύτερο titanium case των 49mm, η οθόνη διαθέτει γυαλί από ζαφείρι, ενώ έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας,

Ο TechRax αρχικά έριξε το ρολόι κάτω και αν και δεν έσπασε η θήκη γνώρισε μερικές γρατσουνιές. Στη συνέχεια για να αναπαραστήσει τις συνθήκες πεζοπορίας σε μια βραχώδη περιοοχή, έβαλε το ρολόι μέσα σε ένα βάζο με βίδες και το μετακίνησε βίαια, ενώ τέλος το χτυπάει με το σφυρί σε τραπέζι.

Το τραπέζι όπως φαίνεται και στο βίντεο πέφτει πρώτο, ενώ μετά από 7 χτυπήματα η οθόνη δεν λειτουργεί αλλά ακόμη και τότε δεν έσπασε. Χρειάστηκαν περισσότερα για να σπάσει πλήρως. Φυσικά, λίγο δύσκολα να βρεθεί ένα ρολόι σε τέτοιες καταστάσεις.

Όχι, μην δίνεις τον αριθμό σου για να πάρεις ένα δωρεάν iPhone 14 (screenshot)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.