Με το Android Pie είδαμε ορισμένα πολύ καλά πράγματα, όπως ένα νέο είδος ειδοποιήσεων και νέο σύστημα gestures, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μοιάζει πολύ με το Oreo. Που με τη σειρά του έμοιαζε πολύ με το Nougat. Υπήρχαν μερικοί που το μισούν και ήθελαν κάτι διαφορετικό, αλλά το Pie δεν είναι για αυτούς. Είναι για όλους τους άλλους. Και αυτό, γιατί λύνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των σύγχρονων smartphones. Την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πάντα θέλουμε η μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Πολλοί χρήστες, σε κοινότητες υποστήριξης, προσπαθούν να βρουν μια ROM που θα κάνει καλή διαχείριση της ενέργειας της μπαταρίας για να κρατά περισσότερο. Το Pie αλλάζει όλα αυτά. Η Google χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Την αποκαλεί Adaptive Battery, τη νέα λειτουργία η Google που εισήγαγε στο Android Pie. Όπως αναφέρει το Androidcentral, αν βρίσκεται σε ένα σημείο με ισχυρό σήμα, μπορεί να βγάλει το Pixel 2 ως και τρεις ημέρες και με την οθόνη 7 ώρες ενεργή κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Και η αλήθεια είναι, ότι ήμασταν σκεπτικοί όταν η Google μίλησε για μηχανική μάθηση που μπορεί να προβλέψει τη χρήση σου και να προσαρμόσει κατάλληλα το λειτουργικό έτσι ώστε να σου προσφέρει κορυφαία αυτονομία μπαταρίας.

Σίγουρα η τεχνολογία δεν είναι τέλεια. Ωστόσο, η πρώτη προσπάθεια της Google με το Adabtive battery είναι σχεδόν τέλεια. Διαβάστε ακριβώς από κάτω, το εκτενέστατο Review του Android 9 Pie που έχουμε γράψει.

Android 9 Pie Review: Το λειτουργικό που θέλει να σε γνωρίσει!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.